VOORGERECHTEN
COQUILLES – TRUFFEL – BOLEET
IRISH MÓR 1 – VIN JAUNE – ROYAL BELGIAN CAVIAR
TERRINE VAN GANZENLEVER – WALNOOT – YUZU
TARTAAR VAN HOLSTEIN – ROYAL BELGIAN CAVIAR
CARPACCIO VAN WAGYU – ROYAL BELGIAN CAVIAR
LANGOUSTINE – ZEEKRAAL – ROYAL BELGIAN CAVIAR
HOOFDGERECHTEN
WAGYU – UI – BOLEET
TARBOT – VENKEL
ZEETONG – GEROOKTE PALING – AARDPEER
ZWEZERIK – WINTERTRUFFEL – SAUCE ALBUFERA
KWARTEL – PERTUIS – BANYULS
DUIF ANJOU – MORIELJES – GANZENLEVER
DESSERTS
MILLEFEUILLE
vanille – gezouten karamel
VALRHONA JIVARA
banaan – bergamot
DAME BLANCHE
guanaja – crème Chantilly
KAZEN
domus casei
BABA AU RHUM
diplomatico – vanille
À la carte serveren we tem 4 personen.
Vanaf 5 personen serveren we enkel menu.