VOORGERECHTEN
POMMES MOSCOVITE – ROYAL BELGIAN CAVIAR – NOIR MOUTIER 65,-
KING KRAB – MEIRAAP – COMBAVA 70,-
IRISH MÓR 1 – VIN JAUNE – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
TERRINE VAN GANZENLEVER – MACADMIA – ZWARTE PEPER 48,-
TARTAAR VAN HOLSTEIN – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
CARPACCIO VAN WAGYU – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
LANGOUSTINE – ZEEKRAAL – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
TARTAAR LANGOUSTINE – TAKOYAKI – ROYAL BELGIAN CAVIAR 70,-
HOOFDGERECHTEN
WAGYU – UI – BOLEET 80,-
TARBOT – VENKEL – KINGKRAB 70,-
ZEETONG – ASPERGE – GEROOKTE PALING 65,-
ZWEZERIK -TRUFFEL – SAUCE ALBUFERA 65,-
COQUILLES – DOOIERZWAM – TRUFFEL 65,-
HAZENRUG – HARLEKIJN 65pp,-
per twee te nemen.
WILDE EEND – 5 SPICE- GANZENLEVER 60 ,-
FILET PUR ROSSINI – GANZENLEVER – SJALOT 65,-
DESSERTS
MILLEFEUILLE 21,-
vanille – gezouten karamel
HAZELNOOT 18,-
miso – guanaja
MOELLEUX 21,-
DAME BLANCHE 18,-
guanaja – crème Chantilly
KAZEN 21,-
Domus Casei
BABA AU RHUM 18,-
diplomatico – vanille
KWEEPEER 18,-
citrus – duindoornbes
À la carte serveren we t.e.m. 4 personen.
Vanaf 5 personen serveren we enkel menu.