

VOORGERECHTEN
POMMES MOSCOVITE – ROYAL BELGIAN CAVIAR – NOIR MOUTIER 65,-
KREEFT – ROYAL BELGIAN CAVIAR – YUZU KOSHO 65,-
IRISH MÓR 1 – VIN JAUNE – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
TERRINE VAN GANZENLEVER – MACADAMIA – ZWARTE PEPER 48,-
TARTAAR VAN HOLSTEIN – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
CARPACCIO VAN WAGYU A5 – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
LANGOUSTINE – ZEEKRAAL – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
TARTAAR LANGOUSTINE – CRÈME CRU – ROYAL BELGIAN CAVIAR 70,-
HOOFDGERECHTEN
WAGYU A5 – UI – BOLEET 80,-
TARBOT – VENKEL – LANGOUSTINE 70,-
ZEETONG – ASPERGE – GEROOKTE PALING 65,-
ZWEZERIK – TRUFFEL – SAUCE ALBUFERA 65,-
MELKLAM – BELDI CITROEN – DRAGON 65,-
DRY AGED ENTRECÔTE – TRUFFEL – MORILLES 65,-
FILET PUR ROSSINI – GANZENLEVER – SJALOT 65,-
ANJOU DUIF – MORILLES – PERTUIS ASPERGE 65,-
DESSERTS
MILLEFEUILLE 21,-
vanille – gezouten karamel
KERS 21,-
skyr – basilicum
MOELLEUX 21,-
DAME BLANCHE 18,-
guanaja – crème Chantilly
KAZEN 21,-
Van Tricht
BABA AU RHUM 18,-
diplomatico – vanille
À la carte serveren we t.e.m. 4 personen.
Vanaf 5 personen serveren we enkel menu.