

VOORGERECHTEN
POMMES MOSCOVITE – ROYAL BELGIAN CAVIAR – NOIR MOUTIER 65,-
LANGOUSTINE – TRIP TO BALI 60,-
IRISH MÓR OESTER TYPE 1 – VIN JAUNE – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
TERRINE VAN GANZENLEVER – MACADAMIA – ZWARTE PEPER 48,-
TARTAAR VAN HOLSTEIN – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
KREEFT – ROUILLE – BISQUE 65,-
CARPACCIO VAN WAGYU A5 – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-
BALFEGÓ TONIJN – GANZENLEVER – SUSHIRIJST 52,-
KING KRAB XXL – TOMAAT – KAFFIR 85,-
HOOFDGERECHTEN
WAGYU A5 – UI – BOLEET 80,-
TARBOT – VENKEL – LANGOUSTINE 70,-
ZEETONG – GROENE ASPERGE – GEROOKTE PALING 65,-
ZWEZERIK – TRUFFEL – SAUCE ALBUFERA 65,-
DRY AGED ENTRECÔTE – TRUFFEL – ZWARTE LOOK 65,-
FILET PUR ROSSINI – GANZENLEVER – SJALOT 65,-
ANJOU DUIF – GIROLLES – BUTTERNUT POMPOEN 65,-
DESSERTS
CRÊPES SUZETTE 21,-
vanille – sinaas
MILLEFEUILLE 21,-
vanille – gezouten karamel
CHOCOLADE 21,-
duindoornbes – tonka
MOELLEUX 21,-
DAME BLANCHE 21,-
guanaja – crème Chantilly
KAZEN 21,-
Van Tricht
BABA AU RHUM 21,-
diplomatico – vanille
À la carte serveren we t.e.m. 4 personen.
Vanaf 5 personen serveren we enkel menu.

