VOORGERECHTEN

POMMES MOSCOVITE – ROYAL BELGIAN CAVIAR – NOIR MOUTIER 65,-

LANGOUSTINE – TRIP TO BALI 60,-

IRISH MÓR OESTER TYPE 1 – VIN JAUNE – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-

TERRINE VAN GANZENLEVER – MACADAMIA – ZWARTE PEPER 48,-

TARTAAR VAN HOLSTEIN – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-

KREEFT – ROUILLE – BISQUE 65,-

CARPACCIO VAN WAGYU A5 – ROYAL BELGIAN CAVIAR 52,-

BALFEGÓ TONIJN – GANZENLEVER – SUSHIRIJST 52,-

KING KRAB XXL – TOMAAT – KAFFIR 85,-

 

HOOFDGERECHTEN

WAGYU A5 – UI – BOLEET 80,-

TARBOT – VENKEL – LANGOUSTINE 70,-

ZEETONG – GROENE ASPERGE – GEROOKTE PALING 65,-

ZWEZERIK – TRUFFEL – SAUCE ALBUFERA 65,-

DRY AGED ENTRECÔTE – TRUFFEL – ZWARTE LOOK 65,-

FILET PUR ROSSINI – GANZENLEVER – SJALOT 65,-

ANJOU DUIF – GIROLLES – BUTTERNUT POMPOEN 65,-

 

DESSERTS

 

CRÊPES SUZETTE 21,-

vanille – sinaas

MILLEFEUILLE 21,-

vanille – gezouten karamel

CHOCOLADE 21,-

duindoornbes – tonka

MOELLEUX 21,-

DAME BLANCHE 21,-

guanaja – crème Chantilly

KAZEN 21,-

Van Tricht

BABA AU RHUM 21,-

diplomatico – vanille

À la carte serveren we t.e.m. 4 personen.
Vanaf 5 personen serveren we enkel menu.