DINER

NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU

ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS

TONIJN – WASABI – NORI

BAH KUH TEH – DUMPLING – GANZENLEVER

HAYES OESTER – PREI – ROYAL BELGIAN CAVIAR

TARBOT – KREEFT – KARNEMELKSTAMPERS

COQUILLE – AARDPEER – VIN JAUNE

CHEF’S FAVOURITE:

LANGOUSTINE XL – ROYAL BELGIAN CAVIAR – DEVILLED EGG

POLDERHAAS – HARLEKIJN

WAGYU A5 I.P.V. 35,-

WITTE CHOCOLADE – PEER – AMANDEL

CHARIOT PETIT FOURS

 

Menu Diner

5-gangen 140,-

Chef’s favourite 40,-

Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.

De all-in formule bevat  het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.

5-gangen 195,- 

6-gangen 250,-

De all-in formule met thee arrangement bevat  het menu, aangepast thee arrangement, water en koffie/thee.

5-gangen 180,-

6-gangen 225,-

In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.

 

Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.

 

GELIEVE REKENING TE HOUDEN DAT WIJ VOOR DINER VANAF STIPT 19.00 UUR GEOPEND ZIJN

Alvast dank voor uw begrip.