

DINER
HAMACHI – MISO – TOMAAT
NOORDZEE GARNAAL – CEVICHÉ
ZALMBUIK – AVOCADO – MIERIKSWORTEL
FOIE GRAS – RODE POMPELMOES – GEROOKTE AMANDEL
BAVETTE – DASHI – EI
✤
CHUTORO – RBC – WASABI WORTEL
PALING – ARTISJOK – TUINBOON
SKREI – JONGE ASPERGE – WINTERTRUFFEL
**CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC
°DRY AGED ENTRECÔTE – MORILLE – TRUFFEL
°WAGYU A5 I.P.V. 35,-
GUANAJA CHOCOLADE – MADAGASKAR VANILLE
✤
MACARON – TIRAMISU
BOULE DE BERLIN
CHOCOLADE PASTILLE
MANON 2.0
Menu Diner
5-gangen 135,-
**Optie Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
5-gangen 190,-
6-gangen 245,-
De all-in formule kan u ook nemen met een exclusieve wine pairing, deze bevat aperitief, het menu, exclusieve wine pairing, water en koffie/thee
5-gangen 295,-
6-gangen 370,-
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
Alvast dank voor uw begrip.