DINER
SELDER – HAMACHI – CEVICHE
CHUTORO – MISO – TOMAAT
NORI – FOIE GRAS – GEROOKTE PALING
KALF – UNI HOT SAUCE
ZALMBUIK – AVOCADO – MIERIKSWORTEL
✤
LANGOUSTINE TARTAAR – TAKOYAKI – RBC
NOORSE COQUILLE – DOOIERZWAM – TRUFFEL
TARBOT – IRISH MÓR – IN’T GROEN
**CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC – TIJM
°WILDE EEND – GANZENLEVER – 5 SPICE
°WAGYU A5 I.P.V. 35,-
HAZELNOOT – MISO – GUANAJA
✤
MACARON – HAZELNOOT
CREME BRÛLEE – LAVENDEL
MADELEINE
MANON 2.0
Menu Diner
5-gangen 135,-
**Optie Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
5-gangen 190,-
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
Alvast dank voor uw begrip.