

DINER
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS
GRIJZE GARNAAL – CEVICHE
MOWI ZALM – CRÈME CRU
GANZENLEVER – RODE POMPELMOES – GEROOKTE PALING
✤
HAMACHI – TOMAAT – ROYAL BELGIAN CAVIAR
IRISH MÓR – KALF – SESAM
LANGOUSTINE – TRIP TO BALI
CHEF’S FAVOURITE:
KREEFT – KATAIFI – ROYAL BELGIAN CAVIAR
ZOMERHERT – PICKELS – ZWARTE LOOK
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
KERS – SKYR – BASILICUM
✤
MACARON – WITTE CHOCOLADE
TIJGERSOES – LAVENDEL
TARTELETTE – FRAMBOOS
NOUGAT – PRALINÉ
MADELEINE
Menu Diner
5-gangen 135,-
Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
5-gangen 195,-
6-gangen 250,-
De all-in formule kan u ook nemen met een exclusieve wine pairing, deze bevat aperitief, het menu, exclusieve wine pairing, water en koffie/thee
5-gangen 300,-
6-gangen 360,-
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
GELIEVE REKENING TE HOUDEN DAT WIJ VOOR DINER VANAF STIPT 19.00 UUR GEOPEND ZIJN
Alvast dank voor uw begrip.