

DINER
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS
TONIJN – WASABI – NORI
BAH KUH TEH – DUMPLING – GANZENLEVER
✤
HAYES OESTER – PREI – ROYAL BELGIAN CAVIAR
TARBOT – KREEFT – KARNEMELKSTAMPERS
COQUILLE – AARDPEER – VIN JAUNE
CHEF’S FAVOURITE:
LANGOUSTINE XL – ROYAL BELGIAN CAVIAR – DEVILLED EGG
POLDERHAAS – HARLEKIJN
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
WITTE CHOCOLADE – PEER – AMANDEL
✤
CHARIOT PETIT FOURS
Menu Diner
5-gangen 140,-
Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
5-gangen 195,-
6-gangen 250,-
De all-in formule met thee arrangement bevat het menu, aangepast thee arrangement, water en koffie/thee.
5-gangen 180,-
6-gangen 225,-
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
GELIEVE REKENING TE HOUDEN DAT WIJ VOOR DINER VANAF STIPT 19.00 UUR GEOPEND ZIJN
Alvast dank voor uw begrip.

