

LUNCH
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS
GRIJZE GARNAAL – CEVICHE
BAVETTE – KOMBU – KWARTELEI
GANZENLEVER – RODE POMPELMOES – GEROOKTE PALING
✤
HAMACHI – TOMAAT – ROYAL BELGIAN CAVIAR
LANGOUSTINE – TRIP TO BALI
KALFSZWEZERIK – WITTE ASPERGE – EEKHOORNTJESBROOD
CHEF’S FAVOURITE:
KREEFT – YUZU KOSHO – ROYAL BELGIAN CAVIAR
COQUELET – TRUFFEL – KORENAAR
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
KERS – SKYR – BASILICUM
✤
MACARON AARDBEI
TIJGERSOES – LAVENDEL
FLAN KARAMEL
NOUGAT – PRALINÉ
Menu Lunch
4-gangen 115,-
5-gangen 140,-
Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
4-gangen 167,-
5-gangen 195,-
6-gangen 250,-
De all-in formule met exclusieve pairing bevat aperitief, het menu, exclusieve wine pairing, water en koffie/thee.
4-gangen 255,-
5-gangen 300,-
6-gangen 360,-
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
GELIEVE REKENING TE HOUDEN DAT WIJ VOOR LUNCH VANAF STIPT 12.00 UUR GEOPEND ZIJN
Alvast dank voor uw begrip.