LUNCH
SELDER – HAMACHI – MYOGA
KALF – UNI HOT SAUCE
TAKOYAKI – KAVIAAR
ESSENCE DE LA MER DU NORD – LANGOUSTINE
✤
ZEEBAARS – IKEJIME – MIERIKSWORTEL SAMBAI
IRISH MÓR 1 – VIN JAUNE – NOIRMOUTIER
*KREEFT – JALAPEÑO – BOUILLABAISSE
**CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC – TIJM
** UITBREIDING MENU 40
°PARELHOEN – GEROOKTE GANZENLEVER – VADOUVAN
°WAGYU A5 – WINTERTRUFFEL – SANBAIZU I.P.V. 35
DUINDOORNBES – AARDBEI – ROZENWATER
✤
MACARON – HAZELNOOT
TIJGERSOES – AMANDEL
GUANAJA – COINTREAU
DINER
SELDER – HAMACHI – MYOGA
TAKOYAKI – KAVIAAR
NORI – FOIE GRAS – GEROOKTE PALING
KALF – UNI HOT SAUCE
ESSENCE DE LA MER DU NORD – LANGOUSTINE
✤
ZEEBAARS – IKEJIME – MIERIKSWORTEL SAMBAI
IRISH MÓR 1 – VIN JAUNE – NOIRMOUTIER
KREEFT – JALAPEÑO – BOUILLABAISSE
*CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC – TIJM
°PARELHOEN – GEROOKTE GANZENLEVER – VADOUVAN
°WAGYU A5 – WINTERTRUFFEL – SANBAIZU I.P.V. 35
DUINDOORNBES – AARDBEI – ROZENWATER
✤
MACARON – HAZELNOOT
TIJGERSOES – AMANDEL
MADELEINE
GUANAJA – COINTREAU
Lunch
4 gangen aan 110,-
*5 gangen aan 130,-
**6 gangen aan 170,-
Diner
5 gangen aan 132,-
*6 gangen aan 172,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule
De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non alcoholische pairings, water en koffie.
4 gangen 162,-(Enkel lunch)
5 gangen 181,- (Lunch) 187,- (Diner)
5 gangen incl. chef’s favourite 227,- (Diner)
In het weekend serveren we bij het diner uitsluitend het 5 gangen all-in menu.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservatie, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf vermeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25,- in rekening te brengen.
Alvast dank voor uw begrip.