LUNCH
SELDER – HAMACHI – CEVICHE
KALF – UNI HOT SAUCE
TAKOYAKI – KATSUOBOSHI
ZALMBUIK – AVOCADO – MIERIKSWORTEL
✤
ZEEBAARS – IKEJIME – MIERIKSWORTEL SAMBAI
*ZEETONG A L’OSTENDAISE – MOSSEL – ROYAL BELGIAN CAVIAR
KREEFT – JALAPEÑO – BOUILLABAISSE
**CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC – TIJM
** UITBREIDING MENU 40,-
°ZOMERHERT – RABARBER – GEROOKTE GANZENLEVER
°WAGYU A5 I.P.V. 35,-
HAZELNOOT – MISO – GUANAJA
✤
MACARON – RABARBER – KALAMANSI
CREME BRULEE – STEKELBES – LAVENDEL
MANON 2.0
DINER
SELDER – HAMACHI – CEVICHE
TAKOYAKI – KATSUOBOSHI
NORI – FOIE GRAS – GEROOKTE PALING
KALF – UNI HOT SAUCE
ZALMBUIK – AVOCADO – MIERIKSWORTEL
✤
ZEEBAARS – IKEJIME – MIERIKSWORTEL SAMBAI
ZEETONG – A L’OSTENDAISE – MOSSEL – ROYAL BELGIAN CAVIAR
KREEFT – JALAPEÑO – BOUILLABAISSE
**CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC – TIJM
°ZOMERHERT – RABARBER – GEROOKTE GANZENLEVER
°WAGYU A5 I.P.V. 35,-
HAZELNOOT – MISO – GUANAJA
✤
MACARON – RABARBER – KALAMANSI
CREME BRÛLEE – STEKELBES – LAVENDEL
MADELEINE
MANON 2.0
Lunch
4-gangen aan 110,-
*5-gangen aan 130,-
**Optie Chef’s favourite 40,-
Diner
5-gangen aan 132,-
**Optie Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
4-gangen 162,- (lunch)
5-gangen 181,- (lunch) 187,- (diner)
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
Alvast dank voor uw begrip.