Let op! Werken in Turnhout, restaurant Hert is bereikbaar via Graatakker.

 

LUNCH

 

SELDER – HAMACHI – CEVICHE

KALF – UNI HOT SAUCE

TAKOYAKI – KATSUOBOSHI

ZALMBUIK – AVOCADO – MIERIKSWORTEL

ZEEBAARS – IKEJIME – MIERIKSWORTEL SAMBAI

*ZEETONG A L’OSTENDAISE – MOSSEL – ROYAL BELGIAN CAVIAR

KREEFT – JALAPEÑO – BOUILLABAISSE

**CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC – TIJM

** UITBREIDING MENU 40,-

°ZOMERHERT – RABARBER – GEROOKTE GANZENLEVER

°WAGYU A5 I.P.V. 35,-

HAZELNOOT – MISO – GUANAJA

MACARON – RABARBER – KALAMANSI

CREME BRULEE – STEKELBES – LAVENDEL

MANON 2.0

 

DINER

 

SELDER – HAMACHI – CEVICHE

TAKOYAKI – KATSUOBOSHI

NORI – FOIE GRAS – GEROOKTE PALING

KALF – UNI HOT SAUCE

ZALMBUIK – AVOCADO – MIERIKSWORTEL

ZEEBAARS – IKEJIME – MIERIKSWORTEL SAMBAI

ZEETONG – A L’OSTENDAISE – MOSSEL – ROYAL BELGIAN CAVIAR

KREEFT – JALAPEÑO – BOUILLABAISSE

**CHEF’S FAVOURITE: LANGOUSTINE – RBC – TIJM

°ZOMERHERT – RABARBER – GEROOKTE GANZENLEVER

°WAGYU A5 I.P.V. 35,-

HAZELNOOT – MISO – GUANAJA

MACARON – RABARBER – KALAMANSI

CREME BRÛLEE – STEKELBES – LAVENDEL

MADELEINE

MANON 2.0

 

 

Lunch

4-gangen aan 110,-

*5-gangen aan 130,-

**Optie Chef’s favourite 40,-

 

Diner

5-gangen aan 132,-

**Optie Chef’s favourite 40,-

 

Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.

De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.

4-gangen 162,- (lunch)

5-gangen 181,- (lunch) 187,- (diner)

In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.

 

Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.

Alvast dank voor uw begrip.