LUNCH

 

NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU

ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS

MOWI ZALM – CRÈME CRU

WAGYU – CÈPES – NORI

HAYES OESTER – PREI – ROYAL BELGIAN CAVIAR

*TARBOT – KREEFT – KARNEMELKSTAMPERS

COQUILLE – AARDPEER – VIN JAUNE

CHEF’S FAVOURITE:

LANGOUSTINE XL – DUMPLING – BAH KUH TEH

POLDERHAAS – HARLEKIJN

WAGYU A5 I.P.V. 35,-

WITTE CHOCOLADE – PEER – AMANDEL

CHARIOT PETIT FOURS

 

DINER

 

NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU

ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS

MOWI ZALM – CRÈME CRU

WAGYU –  CÈPES – NORI

HAYES OESTER – PREI – ROYAL BELGIAN CAVIAR

*TARBOT – KREEFT – KARNEMELKSTAMPERS

COQUILLE – AARDPEER – VIN JAUNE

CHEF’S FAVOURITE:

LANGOUSTINE XL – DUMPLING – BAH KUH TEH

POLDERHAAS – HARLEKIJN

WAGYU A5 I.P.V. 35,-

WITTE CHOCOLADE – PEER – AMANDEL

CHARIOT PETIT FOURS

 

Lunch

4-gangen aan 115,-

5-gangen aan 140,-

 Chef’s favourite 40,-

 

Diner

5-gangen aan 140,-

 Chef’s favourite 40,-

 

Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.

De all-in formule bevat  het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.

4-gangen 167,- (lunch)

5-gangen 195,- (lunch & diner)

De all-in formule bevat het menu, aangepast thee arrangement, water en koffie/thee.

4-gangen 150,- (lunch)

5-gangen 180,- (lunch & diner)

 

In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.

 

Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.

Alvast dank voor uw begrip.