LUNCH

 

NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU

ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS

GRIJZE GARNAAL – CEVICHE 

MOWI ZALM – CRÈME CRU

GANZENLEVER – GEROOKTE PALING

HAMACHI – TOMAAT – ROYAL BELGIAN CAVIAR

*IRISH MÓR – KALF – SESAM

LANGOUSTINE – TRIP TO BALI

CHEF’S FAVOURITE:

KREEFT – KATAIFI – ROYAL BELGIAN CAVIAR

ZOMERHERT – PICKELS – ZWARTE LOOK

WAGYU A5 I.P.V. 35,-

PÊCHE MELBA

MACARON WITTE CHOCOLADE

TARTELETTE – FRAMBOOS

TIJGERSOES – LAVENDEL

GIANDUJA – ZEEZOUT

MADELEINE

 

 

DINER

 

NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU

ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS

GRIJZE GARNAAL – DILLE 

MOWI ZALM – CRÈME CRU

GANZENLEVER –  GEROOKTE PALING

HAMACHI – TOMAAT – ROYAL BELGIAN CAVIAR

*IRISH MÓR – KALF – SESAM

LANGOUSTINE – TRIP TO BALI

CHEF’S FAVOURITE:

KREEFT – KATAIFI – ROYAL BELGIAN CAVIAR

ZOMER HERT – PICKELS – ZWARTE LOOK

WAGYU A5 I.P.V. 35,-

PÊCHE MELBA

MACARON – WITTE CHOCLADE

TARTELETTE – FRAMBOOS

TIJGERSOES – LAVENDEL

GIANDUJA – ZEEZOUT

MADELEINE

 

Lunch

4-gangen aan 115,-

5-gangen aan 140,-

 Chef’s favourite 40,-

 

Diner

5-gangen aan 140,-

 Chef’s favourite 40,-

 

Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.

De all-in formule bevat  het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.

4-gangen 167,- (lunch)

5-gangen 195,- (lunch) 195,- (diner)

De all-in formule met exclusieve pairing bevat het menu, exclusieve wine pairing, water en koffie/thee.

5-gangen 300,-

6-gangen 360,-

In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.

 

Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.

Alvast dank voor uw begrip.