

LUNCH
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
PLATTE OESTER – SNIJBOON
GRIJZE GARNAAL – DILLE
BAVETTE – KOMBU – KWARTELEI
GANZENLEVER – RODE POMPELMOES – GEROOKTE AMANDEL
✤
CHŪTORO – RBC – WASABI WORTEL
*LANGOUSTINE – ARTISJOK – TUINBOON
MOWI ZALM – JONGE ASPERGE – DASHI
CHEF’S FAVOURITE:
KREEFT – YUZU KOSHO – ROYAL BELGIAN CAVIAR
DRY AGED ENTRECÔTE – MAIS – GROENE PEPER
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
AARDBEI – MATCHA – VLIERBLOESEM
✤
MACARON TIRAMISU
BOULE DE BERLIN
FLAN KARAMEL
NOUGAT – PRALINÉ
DINER
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
PLATTE OESTER – SNIJBOON
GRIJZE GARNAAL – DILLE
BAVETTE – KOMBU – KWARTELEI
GANZENLEVER – RODE POMPELMOES – GEROOKTE AMANDEL
✤
CHŪTORO – RBC – WASABI WORTEL
*LANGOUSTINE – ARTISJOK – TUINBOON
MOWI ZALM – JONGE ASPERGE – DASHI
CHEF’S FAVOURITE:
KREEFT – YUZU KOSHO – ROYAL BELGIAN CAVIAR
DRY AGED ENTRECÔTE – MAIS – GROENE PEPER
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
AARDBEI – MATCHA – VLIERBLOESEM
✤
MACARON TIRAMISU
BOULE DE BERLIN
FLAN KARAMEL
NOUGAT – PRALINÉ
Lunch
4-gangen aan 110,-
5-gangen aan 135,-
Chef’s favourite 40,-
Diner
5-gangen aan 135,-
Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat aperitief, het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
4-gangen 162,- (lunch)
5-gangen 190,- (lunch) 190,- (diner)
De all-in formule met exclusieve pairing bevat aperitief, het menu, exclusieve wine pairing, water en koffie/thee.
5-gangen 295,-
6-gangen 370,-
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
Alvast dank voor uw begrip.