

LUNCH
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS
MOWI ZALM – CRÈME CRU
WAGYU – CÈPES – NORI
✤
HAYES OESTER – PREI – ROYAL BELGIAN CAVIAR
*TARBOT – KREEFT – KARNEMELKSTAMPERS
COQUILLE – AARDPEER – VIN JAUNE
CHEF’S FAVOURITE:
LANGOUSTINE XL – DUMPLING – BAH KUH TEH
POLDERHAAS – HARLEKIJN
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
WITTE CHOCOLADE – PEER – AMANDEL
✤
CHARIOT PETIT FOURS
DINER
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS
MOWI ZALM – CRÈME CRU
WAGYU – CÈPES – NORI
✤
HAYES OESTER – PREI – ROYAL BELGIAN CAVIAR
*TARBOT – KREEFT – KARNEMELKSTAMPERS
COQUILLE – AARDPEER – VIN JAUNE
CHEF’S FAVOURITE:
LANGOUSTINE XL – DUMPLING – BAH KUH TEH
POLDERHAAS – HARLEKIJN
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
WITTE CHOCOLADE – PEER – AMANDEL
✤
CHARIOT PETIT FOURS
Lunch
4-gangen aan 115,-
5-gangen aan 140,-
Chef’s favourite 40,-
Diner
5-gangen aan 140,-
Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
4-gangen 167,- (lunch)
5-gangen 195,- (lunch & diner)
De all-in formule bevat het menu, aangepast thee arrangement, water en koffie/thee.
4-gangen 150,- (lunch)
5-gangen 180,- (lunch & diner)
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
Alvast dank voor uw begrip.
