

LUNCH
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS
GRIJZE GARNAAL – CEVICHE
MOWI ZALM – CRÈME CRU
GANZENLEVER – GEROOKTE PALING
✤
HAMACHI – TOMAAT – ROYAL BELGIAN CAVIAR
*IRISH MÓR – KALF – SESAM
LANGOUSTINE – TRIP TO BALI
CHEF’S FAVOURITE:
KREEFT – KATAIFI – ROYAL BELGIAN CAVIAR
ZOMERHERT – PICKELS – ZWARTE LOOK
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
PÊCHE MELBA
✤
MACARON WITTE CHOCOLADE
TARTELETTE – FRAMBOOS
TIJGERSOES – LAVENDEL
GIANDUJA – ZEEZOUT
MADELEINE
DINER
NOORDZEEKRAB – JALAPEÑO – YUZU
ZEEUWSE MOSSEL – LAVAS
GRIJZE GARNAAL – DILLE
MOWI ZALM – CRÈME CRU
GANZENLEVER – GEROOKTE PALING
✤
HAMACHI – TOMAAT – ROYAL BELGIAN CAVIAR
*IRISH MÓR – KALF – SESAM
LANGOUSTINE – TRIP TO BALI
CHEF’S FAVOURITE:
KREEFT – KATAIFI – ROYAL BELGIAN CAVIAR
ZOMER HERT – PICKELS – ZWARTE LOOK
WAGYU A5 I.P.V. 35,-
PÊCHE MELBA
✤
MACARON – WITTE CHOCLADE
TARTELETTE – FRAMBOOS
TIJGERSOES – LAVENDEL
GIANDUJA – ZEEZOUT
MADELEINE
Lunch
4-gangen aan 115,-
5-gangen aan 140,-
Chef’s favourite 40,-
Diner
5-gangen aan 140,-
Chef’s favourite 40,-
Tijdens de lunch of het diner kan u ook kiezen voor een all-in formule.
De all-in formule bevat het menu, aangepaste wijnen of non-alcoholische pairing, water en koffie/thee.
4-gangen 167,- (lunch)
5-gangen 195,- (lunch) 195,- (diner)
De all-in formule met exclusieve pairing bevat het menu, exclusieve wine pairing, water en koffie/thee.
5-gangen 300,-
6-gangen 360,-
In het weekend serveren we tijdens het diner geen à la carte.
Wij vragen steeds om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, of via telefoon of e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. U kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt een kost van 25 euro in rekening te brengen.
Alvast dank voor uw begrip.